86 23 11 66
Servicebooking

Vi tilbyder

Skader på bilen

En del af tiden på værkstedet bliver brugt på forsikringsskader. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber omkring autoskader – og vi har et godt samarbejde med flere dygtige autolakerer.

Vi hjælper dig gerne med at udfylde en skadesanmeldelse på din autoskade. Vi takserer selv autoskader ved at brug programmet autotakst.

Lånebil

Vi kan også stille en lånebil til rådighed i forbindelse med reparation af en autoskade.

Bilsyn

Vi har alt i udstyr, der skal til, for at teste din bil inden syn.

Lad os tjekke din bil, før du møder op til det obligatoriske bilsyn. Bestil blot tid hos os, når du modtager indkaldelsen. Så sørger vi for, at bilen bliver klargjort og evt. kørt til syn. Vi giver selvfølgelig gerne et prisoverslag, inden vi går i gang.

Kvalitet

At køre sin bil på værksted er som at gå til tandlæge. Et nødvendigt onde som koster penge. Men modsat et mærkeværksted arbejder vi med priser fastsat ud fra det reelle forbrug af timer og reservedele. Det sparer du mange penge på – op til 40%*

Originale reservedele

Som AutoPartner-værksted anvender vi reservedele af original kvalitet, dvs. i samme høje kvalitet som dem bilfabrikkerne har førstegangsmonteret på bilen og som regel fra de samme fabrikker. Det er det bedste for bilen og for din økonomi i det lange løb.

Uforudsete udgifter? Nej tak!

Vi kan tilbyde dig en AutoPartner Driftssikring – en forsikring, der dækker reparationsregninger på op til 35.000,- kr., hvis uheldet er ude. Driftssikringen dækker de uforudsete udgifter til både reservedele og arbejdsløn – og fungerer i hele EU og Skandinavien.

Kontakt os næste gang din bil har brug for professionel behandling. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.